radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 139 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 45:

  • 12 s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu, trije o tatvini in eden o nasilju v družini, policisti so eni osebi izrekli prepoved približevanja;
  • 13 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in štirje o prometni nesreči z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in trije o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • sedem o dogodkih, od tega eden o požaru in eden o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 20. ure obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Storilec je v notranjost nasilno vstopil skozi balkonska vrata. Prilastil si je nakit. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Nasilje v družini:
Jeseniški policisti so včeraj nekaj pred 12. uro obravnavali nasilje v družini. Po podatkih s katerimi razpolagamo je bil 20-letni moški nasilen do svoje partnerice in sorodnikov. Odredili so mu prepoved približevanja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zoper njega vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Požar:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 12.30 obveščeni o požaru v proizvodnem obratu. Po podatkih s katerimi razpolagamo je do požara prišlo na proizvodnem stroju. Ena odrasla oseba se je nadihala dima in je bila z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Požar so pogasili gasilci. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah požara. Vzrok požara in višina materialne škode sta predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran