radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 224 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Včeraj smo obravnavali enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so sinoči na relaciji Mežica – Reht, ustavili voznika osebnega vozila, ki je kazal znake nezanesljive vožnje. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 0,64 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se voznik z rezultatom ni strinjal sta mu policista odredila strokovni pregled, ki ga je opravil. Policista sta vozniku začasno odvzela vozniško dovoljenje in mu prepovedala nadaljnjo vožnjo. Sledi še obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V Velenju smo obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu, parkiranem na parkirišču na Kardeljevem trgu, ukradel obe vzvratni ogledali, anteno in registrsko tablico, namerno pa je poškodoval še prednje in zadnje brisalce.

V gozdu v Strmci, na območju Laškega, je neznanec požagal in odpeljal 16 dreves in lastnikom povzročil za okoli 10.000 € škode.

Na območju Gornjega Gradu je neznani storilec vlomil v prostore planinskega društva in ukradel nekaj gotovine in več čokolad.

V Otiškem Vrhu smo obravnavali nesrečo pri delu. Delavec je pri sestopu s tovornega vozila padel dober meter globoko, na železniške tire. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Nekaj pred 19. uro smo bili obveščeni o požaru v Šentjanžu pri Radljah. Zagorela je lesena uta, ki jo je ogenj v celoti uničil. Vzrok požara še ni potrjen,

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran