radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 108 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36:

  • pet s področja kriminalitete, od tega eden o tatvini in o nasilju v družini, policisti so eni osebi izrekli prepoved približevanja;
  • osem s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • štirje s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju;
  • pet o dogodkih, od tega eden o požaru in o nesreči turnega smučarja.

policija splosniNasilje v družini:
Blejski policisti so včeraj nekaj čez 14. ure obravnavali nasilje v družini. Po podatkih s katerimi razpolagamo je bil 20-letni moški nasilen do svojih sorodnikov. Odredili so mu prepoved približevanja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zoper njega vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 73-letna voznica izsilila prednost drugemu vozniku in z avtomobilom trčila v njegov avtomobil. Vozila je pod vplivom alkohola (0,73 mg/l). Odrejen ji je bil strokovni pregled. Za voznico policisti vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Dogodek:
Policisti so bili včeraj nekaj pred 12. uro obveščeni o 38-letnem turnem smučarju, ki je med turnim smučanjem na območju Pokljuke padel in se lahko telesno poškodoval. Na kraju so mu pomoč nudili reševalci GRS Bohinj in dežurna helikopterska ekipa z Brnika. S helikopterjem Slovenske vojske je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran