radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNeznani storilec v Selu kradel opažne elemente in toplotno izolacijo
Danes, 28. februarja zjutraj, so policisti PP Ajdovščina obravnavali tatvino večjega števila opažnih elementov in dveh palet toplotne izolacije (fibran) pred eno od trgovin v naselju Selo (občina Ajdovščina). Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v času med 23. in 26. februarjem letos poškodoval oz. prerezal žičnato ograjo, ki obdaja tamkajšnjo dvorišče in z omenjenega prostora odtujil 50 opažnih elementov in toplotno izolacijo. S tem dejanjem je bila gospodarski družbi povzročena materialna škoda za 2.000 evrov, o kaznivem dejanju smo obvestili preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Vlomili v poslovne prostore avtobusne postaje na Ajdovskem
Danes, 28. februarja nekaj minut po 6. uri zjutraj, smo bili obveščeni, da je bilo tekom noči vlomljeno v prostore avtobusne postaje v Ajdovščini, kjer je neznani storilec iz blagajne odvzel nekaj sto evrov gotovine. Tudi ta primer kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.

Glede preprečevanja tovrstnih premoženjskih kaznivih dejanj (vlomnih tatvin v poslovne in druge gospodarske objekte, stanovanjske hiše, stanovanja, motorna vozila…) policisti PU Nova Gorica tudi tokrat opozarjamo na upoštevanje osnovnih zaščitnih ukrepov in v primeru izvršenih tatvin in vlomov v omenjene objekte občanom in občankam svetujemo, da nemudoma pokličejo policiste najbližje policijske postaje ali znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon Policije 080 1200 z namenom odkritja storilca kaznivega dejanja in do prihoda policistov ničesar ne prijemajo ali premikajo zaradi morebitnega poškodovanja ali uničenja sledi, ki bi lahko pripeljale do odkritja storilca kaznivega dejanja.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran