radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali sedem kaznivih dejanj in sedem prometnih nesreč, eno kršitev javnega reda in miru, zasegli smo dve vozili in obravnavali smo dve povoženji divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina goriva v Gornji Radgoni, tatvina goriva iz tovornega vozila na počivališču avtoceste, vlom v klet v stanovanjskem bloku v Murski Soboti, poškodovanje tuje stvari, goljufijo in dve kaznivi dejanji nasilje v družini, kjer je bila v obeh primerih izrečena prepoved približevanja.

S področja prometne varnosti smo obravnavali tri prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami, štiri prometne nesreče z materialno škodo, pri čemer je bila ena s pobegom. Po izsleditvi pobegle voznice, se je izkazalo, da je voznica vozila pod vplivom alkohola. Prav tako smo zasegli dve vozili, ker sta voznika vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Javni red je bil kršen en krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran