radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Postaje prometne policije Koper so bili v sredo 28. 2. 2024 ob 17.33 obveščeni, da se je na sprehajalni poti med Izolo in Koprom zgodila prometna nesreča z udeležbo kolesarja in neznanega voznika motornega kolesa, kros izvedbe, oranžne barve. Voznik motornega kolesa bi naj pred nesrečo vozil po zadnjem kolesu, po nesreči pa je, ne da bi ustavil, odpeljal naprej proti Izoli. Voznik kolesa je bil v prometni nesreči hudo telesno poškodovan. Policisti zbirajo obvestila in dokaze o navedeni prometni nesreči zato vse morebitne očividce prometne nesreče ali osebe, ki bi videle opisanega neznanega motorista, ki je vozil po sprehajalni poti med Izolo in Koprom, ali bi kar koli vedele o njem prosimo, da pokličejo na interventno številko policije 113, na Postajo prometne policije Koper na tel. št. 05 610 05 30 ali pa to sporočijo na anonomni telefon policije 080 1200.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran