radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 253 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 1 s področja mejnih zadev in tujcev, 18 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Zgodila se je na parkirišču Ulice mesta Grewenbroich v Celju. Do prometne nesreče je prišlo nekaj pred poldnevom. Povzročil jo je voznik kombiniranega vozila, ki je med vzvratno vožnjo trčil v 87-letno peško. Peška se je v prometni nesreči hudo poškodovala. Voznika bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Kriminaliteta
V Preboldu smo obravnavali vlom v pomožni objekt ob trgovini. Storilec je ukradel 10 plinskih jeklenk.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran