radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti PP Ilirska Bistrica so 22. 2. 2024 na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Kopru pri 41-letniku iz okolice Ilirske Bistrice izvedli osebno in hišno preiskavo v povezavi s preiskovanjem kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog.

Na hišni preiskavi je bilo zaseženih 83 tablet akstazija, dve manjši PVC vrečki hašiša, okoli 100 gramov posušene konoplje in PVC vrečka z manjšo količino amfetaminov.

policija splosni

zaseg droge ilirska bistrica 2

Zoper osumljenca bodo policisti zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog (po 186. členu KZ-1 Republike Slovenije), podali kazensko ovadbo.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran