radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj popoldne, na avtocesti A1, ustavili konvoj štirih skupin vozil in dveh spremljevalnih vozil, ki so izvajali prevoz tovora izrednih dimenzij. Pri kontroli so ugotovili, da je prevoz tovora izrednih dimenzij potekal v nasprotju z dovoljenjem za izredni prevoz, izdanim s strani Direkcije RS za infrastrukturo, na podlagi katerega bi se smel obravnavani izredni prevoz izvajati le v nočnem času, od 20. do 05. ure.

avtocesta izredni prevoz 1

avtocesta izredni prevoz 2

Policisti so vozila izločili iz prometa, voznikom in tujim pravnim osebam pa izrekli globo. Šestkrat so izrekli globo za voznikom in podjetjem, štirikrat podjetjem in spremljevalcem izrednih prevozov, sledi še hitri postopek za pravno osebo ki je opravljala spremstvo.

Ker izredni prevozi odstopajo od standardov in predpisov vsakdanjih prevozov, bodo policisti Postaje prometne policije tudi v prihodnje izvajali nadzor nad izrednimi prevozi tako na avtocesti A1 kot na vseh ostalih glavnih in regionalnih cestah na območju Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran