radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 122 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 46:

  • osem s področja kriminalitete, od tega eden o poskusu vloma in eden o goljufiji;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru, policisti so pridržali eno osebo;
  • 10 o dogodkih, od tega eden o požaru, o nesreči na smučišču in dva o povoženi divjadi.

Policisti odvzeli prostost dvema osumljencema kaznivega dejanja goljufije
Kranjski policisti so včeraj obravnavali goljufijo v eni izmed poslovalnic za odkup zlata. Po do sedaj zbranih obvestilih sta dva odrasla moška, želela prodati več zlatnikov z lažnivim prikazovanjem dejanskih okoliščin in spraviti prodajalko v zmoto s tem, da bi ponaredke prodala kot zlatnike. Ponaredki teh zlatnikov (na fotografijah) se pojavljajo po celotni Sloveniji. Policisti so oba osumljenca izsledili in jima odvzeli prostost.

zlatnik 1

zlatnik 2

zlatnik 3

zlatnik 4

zlatnik 5

zlatnik 6

zlatnik 7

V postopku so bili osumljencema zaseženi zlatniki, za katere naprošamo poslovalnice, ki so odkupile ali želele odkupiti take predmete kot so na fotografijah, da o tem takoj obvestijo Policijsko postajo Kranj, telefon 04/233 64 00 ali najbližjo policijsko postajo. Pokličejo lahko tudi na 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Prometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 15. uro obveščeni o prometni nesreči na uvozu avtoceste na Hrušici. Po podatkih s katerimi razpolagamo je voznik vozil z Jesenic proti Kranjski Gori in pri zavijanju levo na avtocesto izsilil prednost voznici, ki je pravilno peljala iz Kranjske Gore proti Jesenicam in z avtomobilom trčil v njen avtomobil. Voznica je bila lahko telesno poškodovana in z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Tržiški policisti so bili včeraj nekaj čez 16. uro obveščeni o prometni nesreči na relaciji Golnik-Senično. 72-letni kolesar je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča z e-kolesom zapeljal s ceste in obstal v obcestnem jarku. Bil je telesno poškodovan. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Požar:
Tržiški policisti so bili včeraj okoli 19.30 obveščeni o požaru na transformatorski postaji. Po podatkih s katerimi razpolagamo je do požara prišlo zaradi pregretja na elektro inštalaciji transformatorske postaje. Požar so pogasili gasilci. na kraju so bil itudi električarji, ki bodo sanirali napako. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran