radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniSinoči ob 20.14 je bila policija obveščena o nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na tolminskem. Tam je prišlo do spora med gosti lokala. V sporu med več osebami je zaradi uporabe ostrega predmeta s strani osumljenega 56-letnega državljana Slovenije, izgubil življenje 25-letni moški, državljan Slovenije, ena oseba pa je bila poškodovana.

Obravnavo primera so prevzeli novogoriški kriminalisti, na kraju dejanja sta bila tudi okrožna državna tožilka iz ODT v Novi Gorici in preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja po 115/1 členu Kazenskega zakonika je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin kaznivega dejanja, ne moremo posredovati oz. jih bomo lahko posredovali kasneje.

Simon Rosič
samostojni policijski inšpektor
PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran