radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 66 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 151 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi enajstih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitev signalno varnostnih naprav in nedovoljenih prehodov državne meje.

Nedovoljeni prehodi državne meje
Policisti so na območju PP Brežice (Dobova, Nova vas ob Sotli, Obrežje, Rakovec, Brežice) izsledili in prijeli 15 državljanov Sirije, 11 državljanov Rusije, deset državljanov Nepala, štiri državljane Afganistana, štiri državljane Šrilanke, dva državljana Maroka, dva državljana Pakistana in državljana Indije. Na območju PP Metlika (Krmačina) so prijeli 19 državljanov Sirije. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo, še niso zaključeni.

Alenka Drenik Rangus
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran