radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV sredo, 28. 2. 2024, je okoli 17.40, v križišču Hujske in Prešernove ceste na relaciji med Volčjim Potokom in Kamnikom, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik manjšega črnega osebnega vozila in mladoletni pešec. V nesreči je voznik osebnega vozila trčil v pešca na prehodu za pešce, nato pa vozilo obrnil in se odpeljal v smeri Volčjega potoka, brez da bi poškodovanemu pomagal ali mu nudil svoje podatke. Pešec je bil v nesreči lažje poškodovan.

Vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči ali pobeglem vozniku, naprošamo, da pokličejo na tel. št. 113 ali Policijsko postajo Kamnik, na telefonsko številko 01 830 31 80.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran