radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

V prometnih nesrečah v Logarovcih in Žihlavi je nastala zgolj gmotna škoda. V nesreči v Murski Soboti je kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola, padel po vozišču in se lažje poškodoval. V Noršincih pri Ljutomeru pa je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja povzročila nesrečo med kmetijskim traktorjem in tovornim vozilom. Voznik in sopotnica v traktorju sta se pri tem lažje poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje grožnje v Lendavi, goljufijo v Gornji Radgoni, tatvino denarnice v Murski Soboti, poškodovanje tuje stvari v Kovačevcih in tatvino goriva v Grabonošu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki sta kraj zapustila pred prihodom policije, sledi plačilni nalog.

V naseljih, kjer so pločniki, prehodi za pešce in javna razsvetljava, so pešci v prometu manj ogroženi. Izven naselij pa je potrebno biti bolj previden. Pešcem zato svetujemo, da izven naselij hodijo ob levem robu vozišča v smeri hoje in da nosijo svetla oblačila oziroma odsevne predmete, vozniki pa prilagodite hitrost svojega vozila in vozite po sredini voznega pasu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran