radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 48 urah sprejel 180 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 77:

  • 13 s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • 19 s področja prometne varnosti, od tega trije o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in osem o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • 12 s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju in trije o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • 10 o dogodkih, od tega eden o požaru in eden o nesreči na smučišču.

policija splosniPrometne nesreče s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili v četrtek nekaj pred 14. uro obveščeni o prometni nesreči na območju Lesc. 74-letni kolesar je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča s kolesom trčil v robnik in padel. Bil je telesno poškodovan. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so bili v petek nekaj čez 13. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 51-letni voznik z avtomobilom trčil v pešca, ki je prečkal cesto čez prehod za pešce. Odpeljal ga je v zdravstveno ustanovo. Pešec je bil lahko telesno poškodovan. Policisti za voznika vodijo postopek.

Kranjski policisti so bili v petek okoli 10.30 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 51-letni voznik z avtomobilom trčil v peško, ki je prečkala cesto čez prehod za pešce. Odpeljali so jo v zdravstveno ustanovo. Peška je bila lahko telesno poškodovana. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Blejski policisti so v petek okoli 16.40 obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 57-letni voznik zapeljal z vozišča in z avtomobilom trčil v štor. Avtomobil se je po trku prevrnil in zagorel. Pogorel je v celoti. Požar so pogasili gasilci. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Jeseniški policisti so v četrtek okoli 21.30 obravnavali 42-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Javni red in mir:
Kranjski policisti so v četrtek nekaj pred 13. uro obravnavali 56-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel do zaposlenih v eni izmed trgovin. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Požar:
Škofjeloški policisti so bili v petek okoli 6. ure obveščeni o požaru lesenega kozolca. Po podatkih s katerimi razpolagamo je leseni kozolec v celoti pogorel, v njem pa več bal suhega sena in traktorska cisterna. Požar so pogasili gasilci. Nastala materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 40.000 evrov. Policisti so kraj zavarovali in opravili ogled. Vzrok požara še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. O vseh ugotovitvah bodo policisti obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran