radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, ugriz psa ter tujca pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

V prometnih nesrečah v Šalovcih, Gornji Radgoni in dvakrat Murski Soboti je nastala zgolj gmotna škoda.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva v Grabonošu, ponarejanje listin v Lendavi, tatvino v trgovini v Murski Soboti, povzročitev lahke telesne poškodbe in goljufijo v Radencih ter kaznivo dejanje grožnje v Vadarcih.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Okrog 13. ure so policisti pri kontroli avtobusa v Pincah ugotovili, da je med potniki državljan Pakistana, ki je brez veljavnih dokumentov na nedovoljen način vstopil v našo državo. Po končanem postopku je bil odpeljan v azilni dom Logatec.

Prav tako v Pincah so policisti opravili tudi kontrolo osebnega avtomobila s priklopnikom. Ugotovili so, da državljan Romunije nima veljavnega vozniškega dovoljenja ustrezne kategorije, zato je bilo vozilo zaseženo, zoper tujca pa so odredili pridržanje in privedbo na sodišče v Ljutomer, kjer mu je bila izrečena globa.

V Dobrovniku smo obravnavali še primer, kjer je pes ugriznil mimoidočega sprehajalca in ga lažje poškodoval. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog, o zadevi pa bo obveščena tudi pristojna veterinarska inšpekcija. Lastnike psov pozivamo, da naj bodo odgovorni in zavarujejo svoje hišne ljubljenčke tako, da ne bodo ogrožali drugih ljudi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran