radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 400 klicev, od tega 137 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 31 nanašalo na kriminaliteto, 37 na javni red in mir, ter 38 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 7 tatvin, 3 vlome in 4 primere poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v primeru nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

Obravnavali so 3 prometne nesreče z materialno škodo in nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 11 krat na javnem kraju in 6 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana v zadnjih 24 urah niso obravnavali nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi:
V Šiški je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder sta bili odtujeni električni kolesi. Škoda znaša okoli 6300 evrov.

Na območju Domžal je bilo vlomljeno v poslovne prostore, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v gradbena zabojnika, od koder je bilo odtujeno orodje. Materialna škoda znaša okoli 2500 evrov.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 12. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči na Tržaški cesti v Ljubljani v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in voznik mopeda. Ugotovljeno je bilo, da je voznik mopeda vozil po kolesarski stezi v smeri Brezovice, ko je zapeljal levo s kolesarske steze na vozni pas, kjer je trčil v zadnji del osebnega vozila, ki je peljalo v isti smeri in nato padel. V nesreči se je mopedist lažje poškodoval. Zoper njega bo uveden prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran