radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih je nastala samo materialna škoda, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, požar in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje nasilništva, tatvino ključev od vhodnih vrat, tatvino denarnice z denarjem, tatvino drv, poškodovanje tuje stvari, zatajitev in povzročitev hude telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 9.42 smo bili obveščeni, da je prišlo do požara v prostorih pekarne v Lendavi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara na plinski jeklenki iz katere je uhajal plin. Požar so pogasili lendavski gasilci. Nastalo je za približno 3.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran