radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 113 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 46:

  • šest s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in dva o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • trije o dogodkih, od tega eden o nesreči na smučišču.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 56-letni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti, med vožnjo po klancu navzdol padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Kolesaril je pod vplivom alkohola (1,43 mg/l, kar je 3 promile). Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Kranjski policisti so včeraj okoli 8.30 obravnavali 31-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran