radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 213 klicev, med temi 103 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 21 kaznivih dejanj,
  • 20 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniKolesar huje poškodovan
Včeraj smo v Mariboru obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, ko je voznik tovornega vozila trčil v kolesarja. Slednji se je huje poškodoval, policisti še zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Kriminaliteta
Na območju Tezna v Mariboru obravnavamo vlom v stanovanjsko hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in zlatnino ter po nestrokovni oceni policistov, v skupni vrednosti, oškodoval lastnike za približno 12.700 eur. Na območju Tabora je bilo vlomljeno v stanovanje, odtujena pa ura, gotovina in zlatnina, s čemer so bili lastniki, po nestrokovni oceni, oškodovani za 2.000 eur.

Včeraj zvečer smo bili obveščeni o pretepu v enem izmed gostinskih lokalov v središču Maribora. Dva moška sta pristopila do tretjega, ga ogovorila in z njim fizično obračunala, ter lokal zapustila. Oškodovanca sta huje poškodovala. Policisti so še isti večer izsledili oba osumljenca (državljana Slovenije in BiH) ter jima odvzeli prostost. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s kaznivim dejanjem nasilništva.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran