radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev.

Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 3 vlome in 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

V zadnjih 24ih urah so obravnavali 3 nezakonite prehode državne meje.

Ob 11.36 je bila prometna nesreča pri Razdrtem. 52-letni voznik je peljal po regionalni cesti od Postojne proti Razdrtem in zavijal levo na avtocesto, pri tem pa odvzel prednost 42-letni voznici, ki je pravilno pripeljala iz smeri Razdrtega. Povzročitelju so izdali plačilni nalog zaradi izsiljevanje prednosti v križišču. Oba voznika sta se pri trčenju lažje poškodovala.

V Bukovju pri Postojni je nekdo poskušal vlomiti v avto in s tem povzročil za 1000 evrov škode.

Ob 11.46 smo dobili obvestilo, da je v Kopru na pol gol moški z dvema pasjima mladičema. Policisti so v Olmu izsledili 31-letnika. Na kraj so poklicali zdravnika in Obalno zavetišče za živali. Zdravnik je ugotovil, da je moški pod vlivom prepovedane droge. Ker se je nedostojno vedel in grozil policistom, so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog. Predstavnica zavetišča je prevzela psa.

Ob 15.30 so na Pristaniški v Kopru pred trgovino obravnavali 41-letnega domačina, ki je pred tem ukradel artikle, varnostnik pa ga je zadržal. Ker se je osumljeni vedel drzno in nasilno, so mu odredili pridržanje. Pri varnostnem pregledu so našli nekaj tablet, ki sodijo med prepovedane droge. Sledi kazenska ovadba in hitri postopek z izdajo odločbe.

Popoldan so s stacionarnim radarjem v Senožečah izmerili hitrost osebnemu avtomobilu 182 km/h. Državljanu BiH so izdali plačilni nalog.

Danes dopoldan so imeli v Kopru v postopku 54-letnega voznika mopeda, pri katerem je bil pozitiven hitri test na droge. Strokovni pregled je odklonil, izdali so mu plačilni nalog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran