radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVlom v gradbeni kontejner
Iz ponedeljka na torek ponoči so neznanci vlomili v gradbeni kontejner v Solkanu. Iz notranjosti so odtujili za približno 3.000 EUR gradbenega orodja. Po zbrani obvestilih, bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Kršitev javnega reda in miru
V ponedeljek, nekaj minut pred 20.00 uro smo bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem od gostinskih lokalov v Novi Gorici. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je v gostinski lokal prišla 43 letna ženska, ki je vpila in se nesramno obnašala do osebja lokala. Policisti ji bodo izdali plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Vožnja pod vplivom alkohola
Policisti so včeraj, ob 23.00 uri v Novi Gorici zaustavili 51 letnega voznika osebnega avtomobila. Zaradi suma, da moški vozi pod vplivom alkohola, so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil z 0,71 miligrami alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper voznika pa bodo vložili obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Kristjan Mlekuš
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran