radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali tri kazniva dejanja, sedem prometnih nesreč, delovno nezgodo, požar, sedem kršitev javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bil obravnavan poskus tatvine v trgovini, poslovna goljufija preko spleta in kaznivo dejanje zoper splošno varnost ljudi in premoženje.

Obravnavali smo štiri prometne nesreče z materialno škodo, od tega sta bili dve s pobegom.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štiri krat na javnem kraju. Vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

V podjetju v Hotize je zagorel zabojnik in delovni stroj. Nastalo je za približno 10.000 € materialne škode.

Prav tako pomurski policisti obravnavamo delovno nezgodo. Včeraj smo bili obveščeni, da je delavec pri sanaciji strehe v podjetju v naselju Trimlini padel v globino in se je huje telesno poškodoval. Delavec je bil pred prihodom policistov odpeljan v SB Murska Sobota, kjer je ostal na zdravljenju.

Pogostejše meritve hitrosti bomo policisti danes izvajali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran