radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 78 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 38:

  • trije s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu in eden o tatvini;
  • 14 s področja prometne varnosti, od tega devet o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in trije o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • dva o dogodkih, od eden o nesreči na smučišču.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 15. uro obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Storilec je v notranjost nasilno vstopil skozi balkonska vrata. Prilastil si je denar in nakit. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj čez 12. uro obveščeni o tatvini žlebov s stanovanjske hiše. Lastnika so neznani storilci oškodovali do 200 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo o dejanju obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so imeli včeraj nekaj čez 23. uro v postopku voznika, ki je na parkirišču z avtomobilom trčil v parkiran avtomobil. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. Bil je pridržan do 12 ur. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Smučišče:
Blejski policisti so včeraj okoli 11.30 obravnavali 69-letno smučarko, ki je med smučanjem padla in se hudo telesno poškodovala. Na kraju so ji pomoč nudili reševalci na smučišču. Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran