radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

denarDanes, 8. marca nekaj po 3. uri v nočnem času, smo bili obveščeni o vlomu v bančno ustanovo v središču Tolmina, kjer je iz bila bančnega avtomata odtujena večja količina gotovine. Policisti in kriminalisti PU Nova Gorica so takoj po prejetem obvestilu pričeli z vsemi aktivnostmi tako na kraju samem kot tudi v širši okolici, vse aktivnosti pa so usmerjene v izsleditev storilcev kaznivega dejanja, ki so se s kraja odpeljali neznano kam. O varnostnem dogodku smo obvestili tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici). Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznani storilci še niso bili izsledeni.

Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli koristne informacije o varnostnem dogodku na Tolminskem, da pokličejo policiste Policijske postaje Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, telefon: (05) 381 49 00, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. znano interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo. Pokličejo lahko tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

V sklopu preiskave navedenega kaznivega dejanja je bilo tudi ugotovljeno, da so storilci v času izvršitve kaznivega dejanja odtujili tudi gasilni aparat, zato vse občane pozivamo, da v primeru najdbe omenjenega predmeta to čim prej sporočijo Policiji na zgoraj omenjene telefonske številke.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran