radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa današnjem neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozili v Velenju smo policisti zaznali več kršitev.

V garažni hiši "Velenjka" v Velenju je danes pozno popoldne potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih in športnih vozil, kjer se je zbralo okoli 50 vozil. Udeleženih je bilo približno 100 oseb.

Policisti smo ob spremljanju dogajanja zaznali več kršitev cestno prometnih predpisov. Zoper kršitelje smo ustrezno ukrepali.

Po do sedaj zbranih podatkih smo v štirih primerih izdali plačilne naloge po Zakonu o motornih vozilih in enega po Zakonu o pravilih cestnega prometa. Dve vozili smo izločili iz prometa in jim odvzeli registrske tablice.

S prisotnostjo na kraju smo preprečili hujše kršitve.

Glede organizatorjev shoda nadaljujemo z zbiranjem obvestil.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran