radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali štirinajst kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kršitev javnega reda in miru ter požar.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri kazniva dejanja z elementi nasilja, kjer je so žrtve zadobile lahke telesne poškodbe, kaznivo dejanje neupravičeno slikovno snemanje, dve tatvini v trgovini, tatvino denarnice s vsebino in kontaktnimi ključi, tatvino torbice z dokumenti in denarjem, dve tatvini goriva iz rezervoarja tovornih vozil, dve poškodovanji tuje stvari in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, od tega tri s pobegom. Dva pobegla voznika smo že izsledili.

Javni red in mir je bil kršen tri krat v zasebnem prostoru in dva krat na javnem kraju. Kršitelj, ki je v alkoholiziranem stanju kršil javni red v zasebnem prostoru in se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan do iztreznitve.

Obravnavali smo požar, v naselju Iljaševci je zagorelo osebno vozilo in je nastalo za ca. 10.000 € materialne škode.

Danes bomo policisti meritve hitrosti pogosteje izvajal na območju PP Murska Sobota.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran