radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklih 24 urah obravnavali štiri primere kaznivih dejanj, eno prometno nesrečo, šest primerov kršitev javnega reda in miru in pet primerov poškodb vozil s strani divjadi.

Na področju kriminalitete smo policisti obravnavali primer tatvine, primer goljufije, primer zalezovanja in en primer tatvine vozila za katerega pa se je izkazalo, da ne gre za tatvino vozila temveč za neurejeno partnersko razmerje zaradi česar sta bili stranki napoteni na zasebno tožbo.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali en primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo še primer nepravilno zavarovanega tovora ter pet primerov povoženja divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v šestih primerih in sicer trije primeri kršitve na javnem kraju in trije primera kršitve v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Opozorili pa vas še na nacionalno prometno akcijo »VARNOSTNI PAS« v kateri bodo policisti poostreno nadzirali uporabo varnostnega pasu med vožnjo in bo trajala v času od 11. do 24. marca 2024.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran