radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 340 klicev, 112 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 30 nanašalo na kriminaliteto, 30 na javni red in mir, ter 37 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 3 tatvine, 6 vlomov (v štirih primerih je ostalo pri poskusu) in primer poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 10 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 3 vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 12 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 5 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 8 posameznikov zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
Za Bežigradom je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 4.000 evrov.

V okolici Ribnice je bilo vlomljeno v počitniško hišo in odtujena kaminska peč in lovska kamera. Lastnika je oškodoval za okoli 1.300 evrov.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran