radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 44 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 18:

  • eden s področja kriminalitete;
  • sedem s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in eden o prometni nesreči z materialno škodo;
  • štirje s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju;
  • dva o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o prometni nesreči na območju Kamne Gorice. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 35-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom zapeljala s ceste in obstala na travnati brežini. Voznica in sopotnica sta bili lahko telesno poškodovani. Na kraju jima je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ju z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci. Policisti za voznico vodijo prekrškovni postopek.

Varnostni pas varuje vas
Vse do 24. marca 2024 bodo tudi gorenjski policisti izvajali poostren nadzor nad uporabo varnostnih pasov v motornih vozilih. Proizvajalec avtomobilov, avtobusov, tovornih vozil, traktorjih itd... je varnostne pasove vgradil z namenom, da jih uporabljajmo in bodimo med vožnjo varnejši. V primeru prometne nesreče bodo posledice blažje. Naj spomnimo, da se zgolj z močjo rok in nog v sedežu lahko zadržimo do hitrosti 7 km/h. Pripnite se. Varnostni pas varuje vas!

Več o akciji na strani Policije: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/121223-naslednji-teden-poteka-preventivna-akcija-za-vecjo-uporabo-varnostnih-pasov-varnostni-pas-varuje-vas

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran