radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

Dopoldne je v Murski Soboti padla kolesarka ter se pri tem lažje poškodovala. V ostalih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda.

S področja kriminalitete so bile obravnavane tatvine, poškodovanje tuje stvari, dve poneverbi, kršitev nedotakljivosti stanovanja ter kaznivo dejanje zoper okolje, prostor in naravne dobrine.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Med 11. in 24. marcem bodo potekale aktivnosti za dosledno uporabo varnostnega pasu in ustreznostjo uporabe zadrževalnih sistemov med prevozi otrok v cestnem prometu.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran