radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 514 klicev, 171 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 51 nanašalo na kriminaliteto, 35 na javni red in mir, ter 68 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 12 tatvin, 4 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 25 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 8 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V Kočevju so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili različne predmete. Podjetje je oškodovano za okoli 200 evrov.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili več kosov električnega in drugega orodja. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 6.30 se je na Letališki cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri zavijanju desno odvzela prednost kolesarju na kolesarski stezi. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Voznica je oškodovancu po prometni nesreči nudila pomoč, nato pa si zaradi spleta okoliščin nista izmenjala podatkov. Policisti so jo z zbiranjem obvestil našli včeraj popoldan in vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 19.30 se je na Šmartinski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik odvzel prednost pešcu na prehodu za pešce. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 18.30 se je na cesti od Grosupljega proti Gatini zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik, ki je vozil v smeri Gatine zaradi neprilagojene hitrosti trčil v otok nato pa zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran