radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, tri prometne nesreče z materialno škodo, poškodbo vozila na parkirišču in šest poveženj divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino vozila in sicer so policisti za izravnalne ukrepe na pomurski avtocesti izvedli kontrolo romunskega tovornega vlečnega vozila, ki je prevažalo osem rabljenih osebnih vozil. Po natančnem pregledu se je ugotovilo, da je bilo eno od naloženih vozil v mesecu novembru 2023 odtujeno v Italiji. Ukradeno vozilo smo zasegli. Prav tako smo obravnavali tatvino starejšega neregistriranega vozila, tatvino ženskega kolesa v Petišovcih, kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kaznivo dejanje računalniške kriminalitete in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke.

Obveščamo vas, da bomo do 24, marca v nacionalni akciji "VARNOSTNI PAS" poostreno spremljali dosledno uporabo varnostnega pasu in ustrezno uporabo zadrževalnih sistemov med prevozi otrok v cestnem prometu.

Meritve hitrosti bomo danes pogosteje izvajali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran