radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 210 klicev, med temi 87 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 16 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 vozila smo zasegli voznikom, ki so jih vozili,
  • 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniKriminaliteta
V bližini Titove ceste v Mariboru je bilo vlomljeno v stanovanje, v notranjosti pa odtujena zlatnina, s čimer so bili lastniki oškodovani za več deset tisoč evrov.

V Limbušu obravnavamo vlom v poslovni prostor, oz. delavnico, iz katere je bilo odtujenih več kosov orodja, materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 3.000 eur.

Obravnavani tujci
Na območju Dolan smo včeraj zvečer obravnavali voznika osebnega avtomobila, državljana Gruzije, v katerem je prevažal več tujcev, šest državljanov Turčije. Postopki s tujci še potekajo.

Prometna varnost
Na območju Slovenske Bistrice smo popoldne obravnavali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,27 mg/l alkohola) in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran