radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 127 klicev.

Obravnavali so 5 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 2 tatvini, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Ob 12.40 so prodajalci v trgovini zalotili 41-letnika pri tatvini več artiklov. Ko so mu to želeli pobrati, je eni od zaposlenih zagrozil, zatem pa zapustil kraj. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 14.50 smo bili obveščeni, da je v Postojni zagorel smetnjak. Škode je za 1000 evrov, obravnava se sum storitve kaznivega dejanja poškodovana tuje stvari.

Popoldan so na hitri cesti pri Izoli kontrolirali 24-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana BiH, ki ima veljaven ukrep prepoved uporabe tujega vozniškega dovoljenja na ozemlju Slovenije. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 22.10 so policisti pri Postojni ustavili osebni avtomobil Audi Q5, francoske registracije, ki ga je vozil 46-letni državljan Turčije. V vozilu so bili še 4 državljani Sirije, povratniki iz Azilnega doma. Postopki še potekajo, vozniku sledi kazenska ovadba.

V vasi pri Senožečah je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je vse prostore ter odnesel gotovino in nakit.

Nekdo je vlomil tudi v hišo v Hraščah pri Postojni. Prostore je pregled in premetal, zatem pa odnesel gotovino.

Policista PP Izola rešila žensko iz gorečega stanovanja
Ob 0.40 smo bili obveščeni, da je v Izoli zagorelo stanovanje. Izolska policista sta takoj po pridobljeni informaciji odšla na kraj. Eden od njiju je, kljub ognju in dimu, uspel priti do stanovanja v mansardi, kjer je opazil žensko na tleh (vrata so bila že odprta). Povlekel jo je na hodnik, zatem sta jo s policistko odnesla iz objekta in jo pokrila z alu folijo. 67-letna žensko se je v požaru huje poškodovala (opekline), v stanovanju pa je poginil njen pes. Odpeljali so jo v SB Izola in zatem v UKC Ljubljana na zdravljenje, odrejen je bil strokovni pregled. Vzrok se še ugotavlja, preverja se sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran