radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPrometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat.

Kriminaliteta
Včeraj smo bili obveščeni, da je zaradi posledic delovne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 11. marca 2024, na območju Velenja, umrl 32-letni moški. Do nesreče je prišlo pri pritrjevanju prikolice na vlečno vozilo. Vozilo je bilo pred nezgodo parkirano pod industrijskim šotorom pri čemer je bil skrajni del kabine le nekaj centimetrov oddaljen od roba industrijskega šotora. Ko je 32-letnik spojil še hidravlične cevi za dovod zraka, je tovorno vozilo pričelo drseti proti dvorišču industrijskega šotora. Ker je želel vozilo ustaviti je stekel do kabine in hotel vstopiti vanjo. Vozilo pa je v tistem trenutku trčilo ob rob industrijskega šotora in z vso težo naloženega tovora in tovornega vozila 32-letnika stisnilo ob kabino. Hudo poškodovanega delavca so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je včeraj poškodbam podlegel. V omenjeni zadevi nadaljujemo z zbiranjem obvestil in ugotavljanju morebitne odgovornosti.

V podjetju v Velenju se je včeraj poškodovala 45-letna delavka, ki se je spotaknila na vilicah viličarja, padla in si huje poškodovala roko.

V Gornjem Gradu smo obravnavali tatvino bakrenih žlebov. Neznani storilci so okoli 30 metrov žlebov ukradli s počitniške hišice in garaže ob njej.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran