radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Policijske postaje Jesenice so bili danes, 14. 3. 2024 okoli 9.50 obveščeni, da je pogrešan Davor Dovžan, star 32 let z Jesenic.

Davor Dovžan je visok okoli 170 cm, čokate postave in ima krajše rjave lase. Nazadnje je bil oblečen v siv pulover, črno trenirko z belo črto ob strani in obut v bele superge. Peš je od doma odšel danes ponoči okoli 2.30 v smeri trim steze na Zgornjem Plavžu proti Žerjavcu.

davor dovzan

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi oseba ni bila najdena, javnost naprošamo za informacije. Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Jesenice na (04) 582 13 00 ali pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran