radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Blejski policisti obravnavajo prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila 8. marca 2024 okoli 15.35, v delovni zapori na Mlinem na območju Bleda. Udeležena sta bila voznika tovornega vozila in avtomobila. Po podatkih s katerimi razpolagamo je voznik avtomobila Seat ibiza, pripeljal iz smeri centra Bleda proti Bohinju in se na semaforju kot prvi v koloni vozil ustavil pri rdeči luči. Na nasprotni strani delovne zapore je voznik tovornega vozila Scania pripeljal iz smeri Bohinja proti Bledu in se na semaforju prav tako kot prvi v koloni vozil ustavil pri rdeči luči. V nadaljevanju je v nepreglednem ostrem ovinku znotraj delovne zapore prišlo do trčenja in materialne škode na vozilih. Izjavi obeh udeležencev sta si nasprotujoči.

prometna nesreca mlino 1

prometna nesreca mlino 2

(Foto: PP Bled)

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bilo možno ugotoviti, kdo je v kritičnem času zapeljal v delovno zaporo pri rdeči luči na semaforju in s tem zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo morebitne priče, ki bi karkoli vedele, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Bled, telefon 04/575 72 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran