radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniObravnavani primer grožnje na Tolminskem
Včeraj, 13. marca ob 12. uri, so policiste PP Tolmin obvestili o varnostnem dogodku v večji trgovini na Tolminskem, kjer se je ena od strank neprimerno vedla, žalila ter grozila enemu od uslužbencev trgovine z napadom nad njegovim življenjem in telesom. Svojo grožnjo je stranka podkrepila tudi z udarcem zaposlenega. Osumljenec je kmalu zatem kraj zapustil ter odšel neznano kam. Skladno z usmeritvami Okrožnega državnega tožilstvo v Novi Gorici tolminski policisti primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja grožnje (po določilu 135. člena KZ-1).

Neznanec pred hišo v naselju Bilje odvrgel gorsko kolo
Danes, 14. marca zjutraj, smo bili obveščeni o najdbi odvrženega gorskega kolesa znamke Scott pred eno od stanovanjskih hiš v naselju Bilje. Omenjeno kolo ni beleženo kot ukradeno in se trenutno nahaja v prostorih PP Nova Gorica.

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija hrani 30 dni. Policija tudi išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden. Po tem obdobju najdene stvari preda finančni upravi. Finančna uprava RS jih lahko proda na javni dražbi, če se po enem letu od najdbe stvari ne najde oseba, ki je stvar izgubila, ali če najditelj nad najdeno stvarjo ne uveljavi lastninske pravice. Seznam najdenih stvari na spletni strani Policije: https://www.policija.si/apps/predmeti/index.php#/

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom med Dornberkom in naseljem Zalošče
Včeraj ob 14.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na cesti Dornberk – Zalošče, tik pred tamkajšnjim mostom in v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in neznani voznik skuterja. Ugotovljeno je bilo, da je voznica avtomobila peljala iz Dornberka proti naselju Zalošče. Pred omenjenim naseljem je v zadnji del njenega vozila (odbijač) trčil neznani mlajši voznik skuterja (uporabljal je zaščitno čelado), ki je po trčenju padel, se pobral in nato s skuterjem z veliko hitrostjo odpeljal proti Dornberku. Na avtomobilu je nastala materialna škoda. Ko bo zaenkrat še neznani voznik pobeglega skuterja izsleden, bodo policisti Postaje prometne policije Nova Gorica zoper njega ustrezno ukrepali.

Manjša prometna nezgoda na parkirišču na Idrijskem
Včeraj, 13. marca okoli poldneva, smo bili obveščeni o poškodbi parkiranega avtomobila (podrsan spredaj na sovoznikovi strani) na parkirišču pred zdravstvenim domom v Idriji. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti PP Idrija odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran