radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je ena oseba umrla, dve osebi pa sta bili lahko telesno poškodovani. Poleg tega smo obravnavali še pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.57 smo bili obveščeni, da je med naseljema Črenšovci in Hotiza prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in voznikom tovornega vozila. Obe vozili naj bi po trčenju tudi zagoreli. Policisti so na kraju ugotovili, da voznik osebnega avtomobila ni vozil po desnem smernem vozišču in zapeljal levo, na smerno vozišče za nasprotni promet. V tistem trenutku mu je nasproti pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja in tudi do požara. Voznik osebnega avtomobila je na kraju umrl, dočim je voznik tovornega vozila utrpel lahke telesne poškodbe. V nesreči je nastalo za 90.000 EVR škode.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino stolov, tatvino ribiške opreme, poškodovanje tuje stvari, vlom v klet v stanovanjskem bloku in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran