radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaŠkofjeloški policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj, 15. 3. 2024 okoli 20.30, na Trnju v naselju Železniki. V njej sta bila udeležena neznani voznik neznanega avtomobila in kolesar. Po podatkih s katerimi razpolagamo je neznani voznik z neznanim avtomobilom vozil iz smeri Železnikov proti Zalemu Logu, kolesar pa v obratni smeri. Med njima je na Trnju v naselju Železniki, v bližini cerkve, prišlo do oplaženja z levim vzvratnim ogledalom avtomobila in posledično padca kolesarja, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Neznani voznik se na kraju prometne nesreče ni ustavil.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo neznanega voznika, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Škofja Loka, telefon 04/502 37 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije za razjasnitev okoliščin prometne nesreče, da se odzovejo in pokličejo na enega izmed zgornjih kontaktov.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran