radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 240 klicev, od tega 118 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 18 kaznivih dejanj,
  • 28 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 14 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 8 na javnem kraju in 6 v zasebnem prostoru.

Prijeti migranti
Včeraj zvečer so policisti PPIU Maribor v Zgornjem Gruškovju prijeli dva tuja državljana, ki sta nezakonito vstopila v Slovenijo. Tuja državljana sta bila po končanem postopku odpeljana v azilni dom.

Obvestilo o uporabi tehničnih sredstvev za fotografiranje in video snemanje
Danes popoldne bomo v okolici Tezna v Mariboru uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. Na kraju, oz. na parkirišču, kjer naj bi potekala neprijavljena prireditev srečanja ljubiteljev predelanih športnih vozil, bomo izvajali naloge v cilju preprečitve kršitev javnega reda in miru ter nastanka morebitnih prometnih dogodkov, ki bi lahko ogrozili prisotne udeležence.

Tomaž Urleb, mag.
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran