radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniDanes, 18. marca ob 10.49, smo bili obveščeni o tragični delovni nesreči, v kateri se je med sečnjo lesa v gozdu na območju naselja Kneške Ravne v Baški grapi na Tolminskem na smrtno ponesrečil 64-letni moški. Po sedaj zbranih podatkih je omenjeni moški danes zjutraj odšel v Kneške Ravne in v gozdu na strmem pobočju izvajal sečnjo izruvanega drevja. Ko je odrezal drevo stran od korenine, se je le-ta zakotalila in se skotalila preko omenjenega moškega. Slednji je pri tem huje telesno poškodovan obležal, njegove klice na pomoč sta slišala mimoidoča, ki sta odšla do poškodovanca ter nemudoma poklicala na pomoč pristojno službo za pomoč in reševanje; na kraj so bili napoteni gorski reševalci GRS Tolmin in reševalci NMP ZD Tolmin. Moški je kasneje na kraju podlegel telesnim poškodbam.

S strani zdravnika ZD Tolmin je bila odrejena sanitarna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O nesreči smo obvestili tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici). Policisti PP Tolmin bodo o vseh ugotovitvah tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran