radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

nadzor prometaMariborski prometni policisti so minuli petek na regionalni cesti skozi Maribor izvajali nadzor hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti. V slabih treh urah nadzora hitrosti so ugotovili kar 43 prekoračitev najvišje dovoljene hitrosti, ki je s prometnim znakom omejena na 80 km/h. Med temi vozniki je bilo kar 16 takšnih, ki so najvišjo dovoljeno hitrost prekoračili za več kot 50 km/h. Za takšen prekršek je predpisana globa 1.200 eur in stranska sankcija 18 kazenskih točk, policisti pa bodo zoper kršitelje podali obdolžilne predloge na pristojno sodišče.

Voznike pozivamo, da spoštujejo cestno-prometne predpise, vozijo po predpisanih omejitvah in hitrost vožnje prilagodijo razmeram v prometu, so previdni ter strpni.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran