radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 240 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 7 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči s hudimi poškodbami in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo obravnavali v dopoldanskih urah v Velenju, kjer je pri speljevanju na prednostno cesto padel motorist. Izdali smo mu plačilni nalog.

Iz Splošne bolnišnice Brežice so nas včeraj obvestili, da je pri njih poiskal pomoč 18-letnik, ki je bil v noči iz nedelje na ponedeljek, kot sopotnik, udeležen v prometni nesreči do katere je prišlo na območju Bistrice ob Sotli, ko je voznik osebnega vozila, najverjetneje zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal z vozišča. Voznika bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enkrat.

Kriminaliteta
V Loki pri Žusmu smo obravnavali vlom v zabojnik, ki služi kot pisarna. Storilec je ukradel gotovino.

V Celju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, ki je v fazi prenove. Storilec je ukradel potezno žago in udarno kladivo.

V Celju smo včeraj obravnavali tudi vlom v zunanje skladišče podjetja. Storilec je ukradel več metrov električnih vodnikov.

V Tepanju je sinoči neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran