radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniKriminalisti in policisti PU Koper so v preteklem tednu na območju koprskega pristanišča odkrili in zasegli večjo količino prepovedane droge. Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog (po 186. členu Kazenskega zakonika) je bila odvzeta prostost dvema tujima državljanoma, ki sta bila z kazensko ovadbo privedena na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku OS Koper. Zoper oba je bil po zaslišanju odrejen pripor.

Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in dokazov. Z rezultati preiskave bomo javnost seznanili po zaključenih postopkih.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran