radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 543 klicev, od tega 180 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 47 nanašalo na kriminaliteto, 36 na javni red in mir, ter 64 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 12 tatvin, 4 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu), goljufijo in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so 23 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Dvema večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 10 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali 7 nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi:
Na Vrhniki je bilo vlomljeno na gradbišče, od koder je bil odtujen gradbeni material. Materialna škoda znaša okoli 2000 evrov.

Prometna varnost
Včeraj, nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči v križišču Roške in Dolenjske ceste v Ljubljani v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Ugotovljeno je bilo, daj je voznik, ki je pripeljal po Dolenjski cesti, zapeljal v križišče pri rdeči luči na semaforju in trčil v voznika osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal v križišče. V nesreči se je povzročitelj lažje poškodoval. Zoper njega bo uveden prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran