radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 139 klicev.

Obravnavali so 22 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 s hujšimi in 1 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Ob 10.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Kopru. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 58-letna voznica v krožišču zavijala levo. Ko je s Šmarske pripeljala 24-letna voznica osebnega avtomobila, ji je 58-letna voznica zaprla pot. Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami. Promet je bil oviran do 12.06.

Ob 11.15 je bila druga prometna nesreča na Šmarski cesti v Kopru. Policisti so na ogledu kraja ugotovili, da gre za verižno trčenje. 60-letni voznik je z osebnim vozilom zaradi neprilagojene vožnje trčil v vozilo pred seboj, tega je odbilo v vozilo pred njim in tega še v vozilo pred tem. Po trčenju je povzročitelj snel registrski tablici in pobegnil s kraja. Po obvestilu občana so ga policisti hitro izsledili. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 1.09 mg/l. Dva udeleženca sta se pri trčenju lažje poškodovala in so ju odpeljali v SB Izola na pregled. Povzročitelju sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Popoldan smo bili obveščeni o hujši delovni nesreči. Pri Slavini je domačin podiral drevesa, eno od teh je padlo nanj. Huje poškodovanega so odpeljali v UKC Ljubljana. Tuja krivda je izključena.

V Kopru je nekdo vlomil v klet. Ukradel je kolo, vredno okoli 2000 evrov, sesalec, kuhalnik ... Lastniki so oškodovani za približno 3000 evrov.

Ob 22. uri so policisti na izvozu z avtoceste pri Postojni ustavili osebni avtomobil ukrajinskih registrskih tablic, ki ga je vozil 39-letni državljan Ukrajine. Prevažal je 5 državljanov Turčije, ki so zapustili Azilni dom. Vsi postopki še potekajo.

V Kopru je nekdo ukradel električni skiro znamke Xiaomi PRO1, vreden 300 evrov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran