radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniV prometni nesreči na Ajdovskem udeležen voznik avtomobila
Danes, 21. marca ob 5.21, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila med vožnjo iz naselja Gaberje proti Ajdovščin trčil v brežino. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda. Policisti PP Ajdovščina so povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Tatvina prodajnih izdelkov v trgovini v Šempetru pri Gorici
Včeraj, 20. marca v dopoldanskem času, so policisti obravnavali tatvino prodajnih izdelkov manjše skupne vrednosti v eni od trgovin v Šempetru pri Gorici. S strani odgovorne osebe pravne osebe je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Nova Gorica zoper osumljeno osebo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznani kolesar odlomil vzvratno ogledalo na osebnem vozilu
Včeraj, 20. marca okoli 18. ure, so policisti PP Idrija na cesti med Spodnjo Idrijo in Idrijo, pri križišču za Mokraško vas, obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, kjer je zaenkrat še neznani kolesar poškodoval osebno vozilo; slednji je poškodoval oz. odlomil desno vzvratno ogledalo in povzročil za približno 150 evrov materialne škode. S strani oškodovanca je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo idrijski policisti po zaključku preiskave navedenega kaznivega dejanja (po prvem odstavku 220. člena KZ-1) podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom na območju Prvačine
Danes, 21. marca ob 12.40, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju Prvačine in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Po prvih podatkih je voznik avtomobila znamke Citroen peljal na cesti Dombrava – Prvačina, kjer ga je (pri čistilni napravi) prehitevalo drugo osebno vozilo (znamke Peugeot), ki je zadelo prednji levi del njegovega vozila. Drugi zaenkrat še neznani voznik je po oplaženju med vozili odpeljal dalje v smeri Dornberka ne da bi drugemu udeležencu nudil ustrezne podatke oz. o tem obvestil Policijo. Ko bodo policisti PP Nova Gorica pobeglega voznika izsledili, bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Povoženje divjadi
Včeraj, 20. marca ob 20.45, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega vozila na glavni cesti Kobarid – Tolmin, pri kraju imenovanem Peršeti na Tolminskem, povozil srno, ki je je nato odbilo v drugo osebno vozilo. Na vozilih je nastala materialna škoda, divjad je na kraju poginila. Policisti PP Tolmin so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Prav tako so policisti PP Bovec včeraj, 20. marca ob 19.34, obravnavali povoženje divjadi na Bovškem. Ugotovljeno je bilo, da je voznica avtomobila peljala iz Loga pod Mangartom proti Bovcu in takoj izven Loga pod Mangartom ji je z leve strani pred vozilo nenadoma skočila srna in jo zadela s prednjim levim delom avtomobila. Na vozilu so nastale manjše poškodbe. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče (skladno s 4. odstavkom 111. člena ZPrCP).

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran