radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniSinoči smo policisti na Koroškem intervenirali zaradi nasilja v družini.

Zaradi slabega psihičnega stanja osumljenega smo za prisotnost zaprosili zdravnico in reševalce, ki so prišli na kraj. Ob interveniranju je osumljeni napadel policiste in sicer jih je poškropil s solzivcem, nakar je skozi odprto strešno okno skočil na streho stanovanjske hiše. Po dalj časa trajajočem prigovarjanju se je vrnil v hišo, kjer smo ga prijeli in vklenili s sredstvi za vezanje in vklepanje, hkrati pa so mu zdravnica in reševalci zaradi slabega psihičnega stanja nudili pomoč.

Med prevozom z intervencijskim vozilom policije, na strokovni pregled v zdravstveni dom, je osumljeni naenkrat izgubil zavest. Kljub takojšnjemu oživljanju, tako policistov kot zdravstvenega osebja, je 48-letni osumljenec umrl.

Ogled kraja dogodka so v prisotnosti državne tožilke in preiskovalne sodnice opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Celje. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, s katero bo ugotovljen vzrok smrti.

Generalni direktor policije bo imenoval komisijo, ki bo preverila uporabo policijskih pooblastil.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran